De Technische ruimte

De vloerplaat

De werkwijze is hier identiek aan deze voor de vloerplaat van de spa. Ik gebruik nog steeds de handige betoncalculator om te weten hoeveel grondstoffen ik nodig heb.

Zoals jullie kunnen zien op de foto’s heb ik de vloerplaat voor de technische ruimte een 15-tal cm hoger gemaakt dan de vloerplaat van de spa. Indien er een lek ontstaat in de technische ruimte zal het water natuurlijk afvloeien naar het lager geleden gebied en zullen de pompen niet onder water komen te staan (hoop ik).

De kosten voor het maken van de vloerplaat het ik niet afzonderlijk genoteerd maar deze zitten vervat in de kosten voor de vloerpaat.

De rest

Om het overzicht te bewaren heb ik de verdere bouw van den technische ruimte opgedeeld in verschillende pagina’s die jullie hieronder kunnen vinden.

  1. De Opbouw
  2. Elektra
  3. De circulatie & filtratie kring
  4. De massage kring(en)
  5. De warmtepomp
  6. Diversen

In het volgend hoofdstuk maken we de besturing.